Groc de Ginesta


Sergio Castro , Abr 27,1999,12:08 Contestar o Afegir recomanació    Forum

Eren tres amigues que anaven a l’institut, i es deien Anna, Marta i Mireia. A la Marta li agradava un noi, i les seves amigues li van ajudar perquè es trobessin a Públik. Era una disco on sempre anaven els dissabtes. Els dos es van enamorar i va deixar les amigues per anar amb ell. A l’Anna no l’importava perque ella tocava el piano, però a la Mireia la marta sempre li deixava plantada. S’en va anar amb unes altres amigues i diu que s’ho passa millor.
L’Anna va trobarun noi que li agradava i també es va enamorar. Es deia Roger. A la Mireia també li agradava i li va demanar per sortir, però ell li va dir que no, i la Mireia va posar cartells per tot l’institut dient que aquells dos idiotes surtien junts. Ningú la va fer cas. L’Anna i la Marta van anar a parlar amb ella peruqe fesin les paus, i al final les van fer.


OPINIÓ PERSONAL


És un llibre que diu la veritat de lo que passa amb els joves, i les envidies que agafen els uns i els altres, per sortir amb ua persna. És un llibre entretingut i esta molt ben explicat, encara que a vegades es feia una mica pesat.