Tres dies salvatges


Xavi Torras (Alex Castillo,Xavi Torras), Abr 27,1999,16:10 Contestar o Afegir recomanació    Forum

ARGUMENT:
Va d'un nen que es diu Billi i té dotze anys, va de colonies tres dies. Quan se'n va amb l'autocar, un nen li empeny i es cau per la finestra, per sort no s'havia trencat res.
Quan arriban a allà, unes noies li diuen que vingués al seu campament per parlar. Ell va al campament de les noies d 'amagat perquè estava prohibit anar al campament de les noies.
En Billi veu que estan preperant trampes per en Billi quan obri la porta, veu un cobell d'aigua a sobre de la porta, ell s'en va a buscar una mànega per roixar a les noies, obra l'aigua i totes les noies estaven cridant. Després ve la senyora Rothlan.
El dia següent s'en va al poble a preguntar com esta i com viuen, però, la gent d'allà no és molt amable i el Billi i en Larry li pregunten a unes persones i lis tiren pedres, després se'n van i li van a preguntar un senyor, però abans que arrivesin, el senyor agafa el cotxe i els persegueixfins que arriben a un descampat de torosi allà veuen un toro que els persegueix, ells obren la porta de sortida i s'en van, però el tioro també surt derrare d'elles.
Els nois, després d'haver corregut tant per tot el poble, arrivan a casa el seu amo, llavors l'home li diu unes paraules i es para, l'amo els explica perquè el toro els hi havian perseguit, la seva explicació va ser que els nois portaven objectes vermells, per això els va perseguir.
El dia següent van prepara les motxilas i s'en van anar cap a casa seva.

VALORACIÓ:
Aquest m'agradat molt, perquè en Billi és un gran trapella.