Parc Juràssic


Borja Otero , Mag 04,1999,11:54 Contestar o Afegir recomanació    Forum

És molt divertit, i té molta acció i intriga. Narra la història, que un grup geòleg que estudía els fòssils dels dinossaures, els hi arriba a l’orella que el senyor Hamond (Director de les excavacións i del progecte per la trobada de fòssils) compra una illa a qual vol crear un “Parc Juràsic”. Doncs vet a aquí que Hamond anà a buscar a Alan Grand, juntament amb la seva companya de treball per donar a conèixer aquesta nova aventura. En un principi tots creien que era una vegenada, però quan observaren una vandada de dinossaures herbivors prop d’un llac, quedaren commoguts i impressionats.
Poc després Hamond volguè ensenyals-hi els carnívors, els animals més ferotges. Pero va passar el pitjor... Una forta tempesta, va provocar que tota la xarxa es quedés sense electricitat, a la alambrada dels dinossaures ja no emití electricitat. Els dinossaures s’escaparen i sembraren terror als nostres protagonistes. Sort que l’equip de rescat va arrivar a temps en helicòpter, i encara que morí algú tot va acavar bé.

VALORACIÓ:
Aquesta història és molt recomenable pel’s aventurers , a aquells que viuen l’acció i a els que li agrada l’intriga. Es molt fictícia però de la forma que s’explica sembla fins hi tot real! No hos la podeu perdre!!